VACATURES

Vacature: taxichauffeur(s)

Parttime / Weekend / Oproep Taxichauffeur
Zoek jij een leuke en veelzijdige baan als taxichauffeur, dan zijn wij op zoek naar jou. We zijn op korte termijn op zoek naar taxichauffeurs.

Wat worden je werkzaamheden ( Parttime chauffeur):
Je rijdt zowel dag, avond als nachtdiensten. Tijdens deze diensten voer je een grote verscheidenheid aan werk uit. Dit kunnen ritten voor de regiotaxi zijn, maar ook ritten naar de luchthaven. Uiteraard behoort alledaags straatwerk ook tot je werkzaamheden. De dagen waarop je werkt variëren, maar dit kan zowel doordeweeks als in het weekend zijn.

Wat worden je werkzaamheden ( Weekend chauffeur):
Je rijdt voornamelijk avonddiensten in de weekenden. Tijdens deze diensten voer je een grote verscheidenheid aan werk uit. Dit kunnen ritten voor de regiotaxi zijn, maar ook ritten naar de luchthaven. Uiteraard behoort alledaags straatwerk ook tot je werkzaamheden.

Wat worden je werkzaamheden ( Oproep chauffeur):
Je kunt worden opgeroepen in het weekend en door de week. Tijdens deze diensten voer je een grote verscheidenheid aan werk uit. Dit kunnen ritten voor de regiotaxi zijn, maar ook ritten naar de luchthaven. Uiteraard behoort alledaags straatwerk ook tot je werkzaamheden.

Functie-eisen:

  • Je beheerst de Nederlandse taal.
  • Je bent klantvriendelijk.
  • Je bent flexibel inzetbaar.
  • Je bent in het bezit van een geldige chauffeurskaart of je bent bereid een opleiding voor taxichauffeur te volgen.

Dan bieden wij jou:

Salariëring en arbeidsvoorwaarden volgens de Taxi CAO. Daarnaast een extra toeslag op de uren tussen 00.00 uur en 06.00 uur.

Direct solliciteren

Laat hier jouw gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.